RePatriot Summit 2022. Răspundem provocărior Împreună.

 

În fiecare an oamenii de afaceri din toată lumea se reunesc la RePatriot Summit! Cea de-a șaptea ediție a summitului va avea loc în perioada 6 – 9 octombrie 2022, la Iași și Chișinău. Alături de antreprenori şi manageri de top de peste hotare cu antreprenori şi manageri de top din România, summitul va aborda două provocări majore care influențează conectarea mai bună a românilor de pretutindeni: Războiul și Criza. Întrunirea va fi o ocazie specială de comunicare a soluțiilor noastre, a ceea ce facem și ce ne dorim să facem noi împreună cu administrația centrală, locală și cu liderii societății românești în ansamblu. Mesajul nostru va oferi soluții și încredere că putem face față împreună problemelor.

.

Anul acesta pregătim multe surprize! Ce putem spune de acum e că recomandăm ca sosirea să fie în 6 octombrie, la Iași, unde vom avea deschiderea oficială a Summitului. Vineri, pe 7, ne vom reuni în cadrul sesiunilor de lucru și activităților menite să adune toate gândurile către soluțiile cele mai bune pentru România cât și gala festivă Top 100 Români de Pretutindeni. Tot în Iași.  În 8 octombrie sună deșteptarea dis-de-dimineață pentru că vom pleca cu… trenul spre Chișinău.  Revenim seara la Iași, iar duminică încheiem maratonul de networking al românilor de pretutindeni cu explorarea orașului. 

.

Vino și tu alături de noi! Să fim împreună la cel mai mare Summit dedicat Diasporei românești care reunește antreprenori și români de succes de pretutindeni. Dacă dorești să participi, aplică completând formularul din butonul de mai jos, până la 15 august. 

.


Organizatori


PARTENERI

PARTENERI MEDIA

.

.

.