Repatriot Summit - Uniți pentru România | București, 1-4 octombrie 2020

Următorul RePatriot Summit va avea loc în perioada 1-4 octombrie 2020, în București și chemăm oameni de afaceri români de succes, din Țară și din Diaspora. Să pornim noi parteneriate strategice și de afaceri pentru România. Este foarte important să rămânem uniți pentru țara noastră.

👉 Salvează data în calendar și scrie-ne pentru rezervare și detalii la summit@repatriot.ro.


RePatriot Summit - Credem în România, 3-6 octombrie 2019

Credem în România – au spus peste 200 de antreprenori de pretutindeni la ediția a patra a Summit-ului RePatriot!

România este, de multe ori, mai atractivă pentru investitorii străini decât pentru propriii cetățeni, a fost unul dintre mesajele centrale ale celei de-a patra ediții a RePatriot Summit, care s-a desfășurat la Gura Humorului între 3 și 6 octombrie. Pe parcursul celor 4 zile, cei prezenți au analizat situația României, au împărtășit proiectele proprii, au făcut planuri pentru noi afaceri profitabile pentru România și au spus ce ar putea face în continuare. Mai multe aici.

 

În colaborare cu revista Newsweek, anul acesta a fost lansată a doua ediție „Top 100 de Români de Pretutindeni”. În cadrul Galei de premiere din 4 octombrie, din Bucovina, antreprenorii prezenți i-au aplaudat pe românii nominalizați în cele 10 categorii, surse de inspirație pentru comunitățile din Țară sau din Diaspora din care fac parte. Topul lansat îl puteți vedea aici.

Experiența noastră a fost surprinsă și în imagini, aici.  Înregistrările, participanții și alte detalii despre a patra ediție le puteți vedea aici.

 

Noi credem în România și suntem siguri că va trece la următorul nivel prin contribuția fiecăruia dintre noi

 


Repatriot Summit - Noi facem România mai bună, 4-7 octombrie 2018

A treia ediție RePatriot Summit a adus împreună la Alba Iulia peste 200 de proprietari și administratori ai unor afaceri ce totalizează milliarde euroAu fost discutate oportunitățile de afaceri din România – IT-ul, agricultura, real estate, turism și dezvoltarea de noi tehnologii fiind identificate ca domenii cu excelent potențial de dezvoltare -, au fost prezentate cadrul investițional și potențialele surse de finanțare care pot fi atrase pentru românii din Diaspora, au fost explorate parteneriate strategice de business între oamenii de afaceri din țară și din afara ei și a fost facilitat transferul de know-how și de experiențe înspre și dinspre România.

 

În colaborare cu revista Newsweek, anul acesta a fost realizat în premieră Top 100 de Români de Pretutindeni, un top realizat pe baza voturilor antreprenorilor RePatriot. Participanții prezenți i-au aplaudat pe românii care au performat în zece domenii de business aflați în acest top în cadrul Galei de premiere din 5 octombrie, de la Alba Iulia. Topul lansat îl puteți vedea aici.

Înregistrările, participanții și alte detalii despre a treia ediție le puteți vedea aici.


RePatriot Summit - Investim în România, 4-8 octombrie 2017

A doua ediție RePatriot Summit, Investim în România, a fost a avut loc în perioada 4-8 octombrie 2017, la București şi la Poiana Braşov. Această ediție a fost mai puţin formală decât la lansare, în 2016, marcată de pragmatism, vizând investiţii concrete care pot fi realizate în ecosistemul economic românesc.

 

Dincolo de investiţii financiare, România are nevoie de expertiza dobândită de românii de succes din afara graniţelor şi de mentalitatea deschisă a acestora pentru a transforma întreg mediul de business autohton.

 

Aproximativ 300 de antreprenori români din Diaspora și din țară au interacționat timp de 4 zile, invitati de liderii RePatriot. În vreme ce accentul a fost pus pe oportunităţile de investiţii oferite de România, participanţii din străinătate (în majoritatea lor din Europa, dar şi din Statele Unite ale Americii şi Canada) au vorbit deschis despre principalele temeri pe care le au în legătură cu revenirea în ţară alături de întreaga familie. Citește mai departe aici.

Înregistrările, participanții și mai multe detalii despre a doua ediție le puteți vedea aici.


RePatriot Summit - Împreună pentru România, 5-9 octombrie 2016

Prima ediție RePatriot Summit, Împreună pentru România, a avut loc în perioada 5-9 octombrie 2016, la Bucureşti şi în Delta Dunării. În cadrul acestuia, 100 de antreprenori români din Diaspora, alături de 100 de antreprenori de top din România s-au întâlnit pentru prima dată într-un cadru de lucru cu Preşedintele, Premierul, membrii Guvernului, preşedintele ANAF, şefi ai Băncii Naţionale, bancheri, organizaţii patronale din ţară.

 

Predictibilitate, transparenţă şi să dispară frica faţă de stat! În doar câteva cuvinte, sunt principalele „revendicări“ ale antreprenorilor români care au reuşit să îşi construiască business-uri solide în afara ţării. Pentru prima dată după mai bine de două decenii şi jumătate, oamenii de afaceri din din Diaspora au fost chemaţi acasă pentru a fi invitaţi să investească bani în ţara lor de origine sau măcar să transfere o parte din know how-ul câştigat pe toate continentele. Citește mai departe aici.

 

Mesajul nostru a fost și este simplu: România oferă oportunități de afaceri pe care împreună le putem valorifica! Investiți aici! Recomandați România ca destinație de investiții!

Înregistrările, participanții și mai multe detalii despre prima ediție le puteți vedea aici.