Vreau să particip la RePatriot Summit 2021

În fiecare an oamenii de afaceri de pretutindeni se reunesc la RePatriot Summit! Pentru a fi alături de noi la cea de-a șasea ediție, din perioada 30 septembrie – 3 octombrie 2021, te rugăm să completezi formularul de mai jos până la 15  septembrie. Pentru mai multe detalii, ne puteți scrie la summit@repatriot.ro.

 

Timp de patru zile, vom interacționa cu români remarcabili, oameni de afaceri și lideri din domeniile lor de activitate, vom organiza workshop-uri interactive pe teme de actualitate ținute de profesioniști în domeniu și vom oferi bune practici și soluții concrete pentru acestea. Ne dorim să generăm noi investiții dar și să aducem instrumente pentru excelență în afaceri, să stimulăm competitivitatea și să ne aducem aportul la educația românilor de pretutindeni prin schimbul de bune practici și de know-how.

*Toate câmpurile sunt obligatorii

 

 

 

 

 


 

Sunt de acord ca Fundația Romanian Business Leaders - RBL, prin RePatriot, cu sediul în Mogoșoaia, Str. I.C. Brătianu nr. 145, Ilfov, România, să prelucreze datele mele personale în următoarele scopuri: Noutăți, comunicări, evenimente organizate și contactarea în vederea desfășurării sondajelor de opinie.

danu


*Accesul în format fizic se va face respectând normele legale în vigoare la momentul Summitului, într-un număr limitat. Mai multe detalii vor fi comunicate ulterior.

 
Ne vedem la RePatriot Summit! Împreună putem să aducem Diaspora alături de ţară pentru a ne fi ancoră de stabilitate, securitate şi bază pentru trecerea acestor momente dificile.