Vreau să particip la RePatriot Summit 2021

Este din nou timpul Summitului RePatriot. Rezervă zilele dintre 30 Septembrie până în 3 Octombrie ca să fii cu ai Tăi, Acasă. La reuniunea a anuală a familiei românilor de pretutindeni. Am pregatit o editie specială cu lucrări și activități intensive gândite în așa fel încât, împreună, cu încredere, să facem lucrurile să meargă pentru fiecare dintre românii de pretutindeni și pentru România. Trei zile de lucrări intensive pentru viitorul nostru și al României și o zi de off-road. 🙂 Consultă Agenda Summitului aici pentru mai multe detalii.

*Toate câmpurile sunt obligatorii

   

   

   

   

   

   


   

  Sunt de acord ca Fundația Romanian Business Leaders - RBL, prin RePatriot, cu sediul în Mogoșoaia, Str. I.C. Brătianu nr. 145, Ilfov, România, să prelucreze datele mele personale în următoarele scopuri: Noutăți, comunicări, evenimente organizate și contactarea în vederea desfășurării sondajelor de opinie.

  danu


  *Accesul în format fizic se va face respectând normele legale în vigoare la momentul Summitului, într-un număr limitat. Mai multe detalii vor fi comunicate ulterior.

  **Prețul pachetelor nu se rambursează în caz de neparticipare.