RePatriot, Coaching Partners și RBL vă prezintă Performance Talks – Diaspora. Împreună susținem și promovăm performanțele românilor de pretutindeni. 

Ne mândrim cu românii de pretutindeni. Români care, prin rezultatele lor, cresc renumele României în afara țării și setează un exemplu de profesionalism, performanță și dedicare. Români care au câștigat respectul lumii în țările de adopție în care profesează și au obținut succese remarcabile în multe domenii. Avem nevoie de bunul lor exemplu.

Cine sunt oamenii din spatele rezultatelor? Ce și cine i-a ajutat să ajungă la această performanță? Criterii? Cum și-au monitorizat parcursul și ce provocări au întâlnit? Care este volumul de muncă? Cum colaborează cu românii de acasă? Acestea sunt doar câteva exemple. La finalul anului 2021 ne propunem să vă arătăm 100 de modalități în care se poate face performanță în 10 domenii cheie, plecând de la categoriile și oamenii din Top 100 Români de Pretutindeni.
Mai multe în fiecare miercuri, la ora 19:00, live în pagina noastră de Facebook. Emisiunile Performance Talks – Diaspora sunt moderate de Gabriel Iștoc – Antreprenor, B-Team și Dan Berinde – CEO Coaching Partners.  Noi, RePatriot, Coaching Partners și RBL avem ca valoare comună performanța și dorința de a o susține și promova în toate formele ei. De aceea organizăm împreună Performance Talks, o serie specială de evenimente dedicate românilor cu rezultate remarcabile din afara țării. 


Emisiuni #PerformanceTalks