*

 

Cea de-a șasea ediție RePatriot Summit – Credem în România este un eveniment organizat de RePatriot în perioada 30 septembrie – 3 octombrie 2021 la București şi la Sinaia, în cadrul căruia antreprenori şi manageri de top din Diaspora se vor întâlni cu antreprenori şi manageri de top din România pentru a lansa noi parteneriate strategice și de afaceri.

Am început cu “Împreună pentru România”, am continuat să “Investim în România”, am arătat  că “Noi Facem” și continuăm săCredem în România”, o Românie prosperă în continuă dezvoltare pe baza resurselor, oamenilor și oportunităților existente.  Așadar vă așteptăm alături de noi la RePatriot Summit, Ediția a VI-a, cel mai mare summit dedicat Diasporei românești, care va aduce împreună peste 500 de antreprenori și oameni de succes români de pretutindeni.

  –

Anul acesta vom deschide RePatriot Summit pe 30 septembrie la Palatul Parlamentului, în București, unde va avea loc Expoziția Fotogeografică,  lansarea volumului jubilar “Fotogeografică un sfert de veac” și Cocktail-ul de deschidere. În perioada 1-3 octombrie vom ține lucrările summitului și gala festivă “Top 100 Români de Pretutindeni” la Sinaia. Important de reținut este că pe toată perioada evenimentului vom interacționa cu români remarcabili, oameni de afaceri și lideri din domeniile lor de activitate, vom organiza workshop-uri interactive pe teme de actualitate ținute de profesioniști în domeniu și vom oferi bune practici și soluții concrete pentru acestea. 

  —

RePatriot își propune să creeze punţi de legătură  care să stimuleze repatrierea cât mai multor români și să aducă Diaspora alături de ţară pentru a fi ancora de stabilitate, securitate şi, totodată, bază pentru accelerarea dezvoltării economice. Ne dorim să generăm noi investiții dar și să aducem instrumente pentru excelență în afaceri, să stimulăm competitivitatea și să ne aducem aportul la educația românilor de pretutindeni prin schimbul de bune practici și de know-how. Mesajul nostru este simplu: România oferă oportunități de afaceri pe care împreună le putem valorifica! Investiți aici! Recomandați România ca destinație de investiții! 

Dacă doriţi să participaţi, vă rugăm să completați formularul din butonul de mai jos până în 15 iulie.


Organizatori


PARTENER GOLD

Parteneri

Parteneri media