Repornirea economiei se face cu inteligență și curaj. Încredere România!

 

Este o perioadă în care lucrurile se schimbă rapid și suntem nevoiți să ne adaptăm factorilor externi cu agilitatea și responsabilitatea impuse de o condiție nouă de mediu și să venim cu multiple scenarii pentru a asigura continuitatea companiilor noastre. COVID-19 nu va schimba trendurile, ci le va accelera. Criza a ajutat tehnologia să pătrundă și mai mult în viața oamenilor și este un bun motor de eficientizare, iar implicarea noastră este foarte importantă.

 

În această perioadă organizăm mase rotunde online, cu oameni de afaceri din Diaspora și România, pe această temă unde discutăm despre ce se întâmplă acum în economie, despre cum merg afacerile antreprenorilor români de pretutindeni, despre cum vom reuși să recuperăm și analizăm situația actuală. În același timp, ne propunem să oferim o perspectivă largă a modului în care diferite state au reacționat și cum sunt afectate afacerile românilor din Europa și Statele Unite, prin participarea invitaților noștri, români implicați în comunitățile din țărilor de adopție.

Întrebări generale la care ne propunem să răspundem: Care este impactul până acum în business? Cum micșorăm pierderile? Ce fac antreprenorii și șefii de companii? Care sunt, totuși, oportunitățile? Cum repornim?

 

#RePatriotLIVE 9 iunie: Cum îți pui la punct situația fiscală? 

 

Continuăm evenimentele și ne revedem în 9 iunie, pentru o discuțielă specială despre noutățile privind declarația unică și amnistia fiscală, practic momentul zero pentru conformarea fiscală. Alături de experți EY din domeniul fiscal și juridic, vă vom prezenta marți, de la ora 19.00, oportunitățile generate de noua amnistie fiscală introdusă de autorități. Aflați astfel și cum puteți beneficia de bonificații pentru raportarea veniturilor extrasalariale. 

Evenimentul este tare util românilor din străinătate care au de plătit diverse taxe și impozite în România. Este o ocazie bună de a întelege cum să-ți pui la punct situația financiară și cum poți ajunge la zi fără a avea penalități. Așteptăm confirmările la office@repatriot.ro. Mai multe detalii aici.

🎬 LIVE VIDEO 

În 31 mai am avut o emisiune specială de “Ziua Românilor de Pretutindeni”, pe care vă invităm să o vedeți mai jos. Două ore prin toată lumea cu oameni speciali, în care am împărtășit gânduri despre România. #DeparteDarÎmpreună

🎬 LIVE VIDEO (31 mai)

 


Articole #RePatriotLIVE

Alte articole pe această temă

#RePatrioLIVE este o inițiativă prin care ne-am propus să susținem antreprenorii români de pretutindeni și să venim recomandări de soluții care sprijine afacerile noastre. În paralel, ne dorim să contribuim la creșterea și activarea românilor din străinătate care să susțină dezvoltarea economică a României.