Repornirea economiei se face cu inteligență și curaj. Încredere România!

 

Este o perioadă în care lucrurile se schimbă rapid și suntem nevoiți să ne adaptăm factorilor externi cu agilitatea și responsabilitatea impuse de o condiție nouă de mediu și să venim cu multiple scenarii pentru a asigura continuitatea companiilor noastre. COVID-19 nu va schimba trendurile, ci le va accelera. Criza a ajutat tehnologia să pătrundă și mai mult în viața oamenilor și este un bun motor de eficientizare, iar implicarea noastră este foarte importantă.

 

În această perioadă organizăm mase rotunde online, cu oameni de afaceri din Diaspora și România, pe această temă unde discutăm despre ce se întâmplă acum în economie, despre cum merg afacerile antreprenorilor români de pretutindeni, despre cum vom reuși să recuperăm și analizăm situația actuală. În același timp, ne propunem să oferim o perspectivă largă a modului în care diferite state au reacționat și cum sunt afectate afacerile românilor din Europa și Statele Unite, prin participarea invitaților noștri, români implicați în comunitățile din țărilor de adopție.

Întrebări generale la care ne propunem să răspundem: Care este impactul până acum în business? Cum micșorăm pierderile? Ce fac antreprenorii și șefii de companii? Care sunt, totuși, oportunitățile? Cum repornim?

 

#RePatriotLIVE – Repornim economia

 

Continuăm evenimentele și ne revedem curând, când vom discuta despre cum repornim economia. Nevoi, soluții și metode. Revenim cu data și vești despre invitați. Între timp, poți vedea mai jos discuțiile și ideile din evenimentele precedente.

În 31 mai am avut o emisiune specială de “Ziua Românilor de Pretutindeni”. Două ore prin toată lumea cu oameni speciali, în care am împărtășit gânduri despre România.

 

🎬 LIVE VIDEO – 31 mai

#DeparteDarÎmpreună

 


Articole #RePatriotLIVE

Alte articole pe această temă

#RePatrioLIVE este o inițiativă prin care ne-am propus să susținem antreprenorii români de pretutindeni și să venim recomandări de soluții care sprijine afacerile noastre. În paralel, ne dorim să contribuim la creșterea și activarea românilor din străinătate care să susțină dezvoltarea economică a României.