Roxana Pârjol – L’Alberto
„Îmi doream dintotdeauna să devin antreprenor pentru că şi părinţii mei au fost antreprenori.“
Pasiunea pentru îngheţată şi curiozitatea de a descoperi tainele acestui desert au determinat-o pe Roxana Pârjol să urmeze cursuri de gelaterie la Alma, în Italia, ţară în care a locuit până anul trecut. După 15 ani petrecuţi în străinătate s-a întors la Cluj să producă îngheţată moleculară sub brandul L’Albero dei sogni (Pădure de vis), după o investiţie de 20.000 de euro.
„După 15 ani petrecuţi în străinătate am hotărât să mă reîntorc acasă la familia mea, să îmi petrec cât mai mult timp cu fetiţa mea Alyssia, dar şi să fiu independentă financiar. Îmi doream dintotdeauna să devin antreprenor pentru că şi părinţii mei au fost antreprenori. Voiam să deschid o afacere în sectorul HoReCa, pentru că am urmat cursurile celei mai mari şcoli de bucătari şi cofetari din Italia, ALMA la Scuola Internazionale della Cucina Italiana şi o specializare în Elveţia“, povesteşte Roxana Pârjol, fondatoarea gelateriei L’Albero dei sogni.
Citește mai mult pe zf.ro.