Nicuţa Enache
Nicuţa Enache şi-a deschis propriul restaurant în Capitală – Osteria Ciao Niki, la finalul anului 2014, după ce timp de 12 ani a lucrat la Roma, în apropiere de Vatican. Acolo a pornit de la zero, a învăţat treptat să gătească, să întreţină ordinea într-un local şi să gestioneze sarcinile, pe un salariu iniţial de 600 de euro.
Cu toate că în Italia ajunsese la venituri medii de 2.500 pe lună, şi-a dorit să se întoarcă în România pentru a îşi pune pe picioare propriul business şi pentru a le da şi celorlalţi români o lecţie de ambiţie. “Multe persoane mă întreabă de ce m- am întors, însă pot să le răspund că şi aici putem face lucruri frumoase. Nu este uşor, însă trebuie doar să vrei.”
În 2019 s-a extins și a deschis Restaurantul Ciao Niki, din strada Bocșa 4, în București. Mai multe aici.
Niki s-a alăturat echipei RePatriot după prima ediție Summit-ul, din 2016.