Nicoleta Geaboc a revenit în ţară după ce a locuit 12 ani în Italia
Nicoleta Geaboc s-a îndrăgostit de îngheţata artizanală în cei doisprezece ani pe care i-a petrecut în Italia, iar atunci când s-a întors în ţară, a decis să îşi deschidă propria gelaterie la Slobozia.
Aşa a apărut Gelateria Adela, un proiect antreprenorial pe care aceasta l-a început în urmă cu aproximativ patru ani alături de soţul său şi care anul trecut a ajuns la o cifră de afaceri de circa 120.000 de euro, plus 30% faţă de 2021.
„Am locuit în Italia doisprezece ani şi adoram îngheţata artizanală. M-am întors acasă în România şi mi-aş fi dorit să mănânc o îngheţată bună, însă în oraşul meu nu exista o gelaterie. Apoi, am avut oportunitatea, în cadrul programului Start-Up Plus, să depun proiectul meu şi a fost o idee şi un proiect câştigător. De acolo s-a înfiripat toată povestea aceasta. Am reuşit să aducem în oraş ceva unic. Numele gelateriei este şi numele fetiţei mele. Ea a fost sursa mea de inspiraţie în tot acest proiect. Ideea a pornit şi de la faptul că îmi doream să îi ofer deserturi cât mai naturale”, a spus fondatoarea gelateriei. Investiţia iniţială, afirmă ea, a fost de aproximativ 60.000 de euro, circa 40.000 de euro venind prin programul Start-Up Plus, iar restul, din fonduri proprii.
Citește articolul integral pe zf.ro