Mihai Dohotar
“Am fost perseverent, am muncit foarte mult și am învățat din sfaturile și greșelile altora. Indiferent de situație trebuie să îți urmărești visurile, dacă vrei să reușești.”
În urmă cu 12 ani a început cu o firmă de curățenie, la început asociat cu un patron grec și în cele din urmă, după decesul grecului, a continuat singur. Pentru că inevitabil criza ia afectat, mai precis plățile au început să întârzie, s-a gândit să întreprindă ceva pentru a avea tot timpul lichidități. În același timp, tot din cauza crizei trebuia să restrângă activitatea de curățenie. Astfel, plecând de la ideea că oricât de criză ar fi, mâncarea va fi strict necesară, a pornit o afacere care se bazează pe produse de patiserie, românești și grecești.
În 2011, Mihai a văzut o oportunitate din dorința românilor de a găsi în preajma lor produse românești și a deschis Carpathian Bakery. S-au menținut pe piață pentru că au făcut totul în familie și când au avut nevoie de personal au adus români, iar majoritatea clienților lor sunt tot români, din apropiere sau veniți din reclame. Carpathian Bakery are ca obiect de activitate producerea în laboratorul propriul a produselor de simigerie, cofetărie și patiserie, atât românești cât și grecești. Acum însă, au revenit și fac asta Acasă.
În iunie 2020, s-au întors în București. Ideea lor de data aceasta era să aducă Grecia mai aproape de români, așa că Mihai a fondat firma de catering Omega. Dacă aveți în plan evenimente corporate etc și doriți să colaborați cu Mihai Dohotar, îl puteți contacta la