Maria Dunca
Maria Dunca, un antreprenor care pune mai mult preț pe calitate și profesionalism decât pe profit
Fondatorul restaurantului Baracca, unul dintre cele mai bune localuri din Cluj, Maria Dunca a fost sportivă în lotul de junioare și de tineret la handbal, este mamă, are 3 copii, o familie frumoasă și fericită. Este sufletul și energia acestui restaurant care a devenit un loc de „pelerinaj culinar” de când a apărut în Cluj. După cum relatează pentru cristinastanciulescu.ro, a “pornit în viață cu valorile sportului”, fapt care a facut-o să dezvolte o pasiune pentru profesionalism.
“Noi nu convingem decât prin ceea ce suntem și ceea ce facem că, dacă ne facem treaba bine, nu e nevoie de altceva”, spune Maria Dunca, fondator Baracca.
Baracca a luat naștere în urmă cu 13 ani, iar Maria susține că nu ar fi reușit să îl mențină la aceleași standarde fără a avea o echipă unită care să îi împărtășească viziunea. “Eu cred că cel mai important lucru pe care l-am făcut a fost să păstrez o echipă și să cresc împreună cu ea. Multă lume spune că, dacă nu aș fi eu, nici Baracca nu ar fi. Probabil, dar sigur este că echipa pe care o am este esențială, pentru că nu pot face nimic de una singură. Restaurantul e sport de echipă, să fim bine înțeleși, iar echipa pe care am ales-o este formată din oameni în care eu mă regăsesc, care seamănă cu mine.”, a declarat Maria pentru cristinastanciulescu.ro
Totodată, ea susține că este nevoie de oameni bine pregătiți în condițiile în care obținerea stelelor Michelin pare foarte accesibilă de către cei care activează în domeniu.
Mai multe detalii aici: https://cristinastanciulescu.ro/interviuri/maria-dunca-baracca-restaurantul-e-un-sport-de-echipa/