Patiseria Tineretului angajează inginer tehnolog alimentar
Patiseria Tineretului este unul dintre brandurile 100% românești care funcționează încă din 2008 și susține în permanență micii antreprenori români prin aprovizionarea recurentă cu ingrediente naturale de la micii producători locali. Business-ul se bucură de notorietate în București prin locațiile care funcționează în puncte cheie ale capitalei și este pregătit să se extindă la nivel național.
Atribuțiile/Responsabilitățile Postului
• Supraveghează respectarea calității pe întreg procesul tehnologic și propune măsuri de îmbunătățire a calității ori de câte ori este necesar.
• Organizează fluxul de producție și programarea cantităților de materii prime în funcție de capacitatea optimă de prelucrare, a spațiilor de depozitare și a cererii și ofertei
• Fundamentează necesarul de aprovizionat în funcție de programele de producție, de solicitările sectoarelor de producție și a compartimentelor funcționale
• Întocmește documentația necesară activităților în domeniul calității ISO și HACCP.
• Monitorizează zilnic starea de curățenie a utilajelor și comunică maistrului sau șefului de tură eventualele nereguli pentru a lua măsuri de remediere atunci când este cazul.
• Stabilește necesarul zilnic de materii prime, materiale și urmărește aprovizionarea secției cu acestea.
• Solicită fișe tehnice ale produselor de la furnizori
• Impune furnizorilor condiții de transport
• Verifică corelația dintre planul zilnic și producția realizată, iar în cazul în care apar abateri îl informează pe superiorul ierarhic.
• Verifică zilnic întocmirea documentelor de evidență primară de către maiștri și centralizarea acestora în raportul de producție.
• Întocmește și afișează procedurile / rețetele și instrucțiunile de fabricație pentru fiecare tip de produs și răspunde de actualizarea lor în conformitate cu modificarea parametrilor de calitate a materiei prime.
• Supraveghează zilnic consumul de materii prime și încadrarea în consumul specific normat.
• Întocmește necesarul de materii prime și materiale auxiliare, conform planului de producție și îl transmite Departamentului Aprovizionare.
• Urmărește încadrarea în bugetul stabilit a cheltuielilor indirecte ale secției.
• Verifică întocmirea pontajului lunar pentru personalul din subordine și-l transmite Departamentului Resurse Umane.
• Organizează acordarea concediului de odihnă și a zilelor libere pentru personalul din subordine.
• Stabilește conform structurii organizatorice și a ROF sarcinile și responsabilitățile personalului din subordine, în baza fișelor de post.
• Execută orice alte dispoziții date de superiorul ierarhic în realizarea strategiilor pe termen scurt ale companiei în limitele respectării temeiului legal
• Reglementare și standardizare e modului de lucru
• Asigurare documentație tehnică pentru produsele procesate
• Monitorizare și control proces
• Analiză procese și îmbunătățire continuă
• Asigură implementarea politică de calitate
• Asigurare suport tehnic pentru implementarea de produse și fluxuri de producție noi
• Participă la realizarea strategiei de dezvoltare pentru secția pe care o coordonează, alături de directorul de producție
Abilități/ Competențe
• Atenţie distributivă şi operativitate în acţiune
• Demonstrează onestitate
• Cunoștințe bune de utilizare PC
• Cunoștințe medii în limba engleză
• Îndemânare, precizie şi rigurozitate în efectuarea operaţiilor specifice;
• Abilități de lucru în echipă, comunicare și organizare
• Atenţie deosebită în analizarea detaliilor;
• Comunicare interactivă la locul de muncă;
• Planificare şi organizare a operaţiilor şi activităţilor;
• Capacitate de a evalua şi de a lua decizii;
• Capacitate de sinteză și analiză
• Capacitatea de a învăța;
• Simț de organizare
• Capacitate de anticipare și evaluare a consecințelor unei situații
• Concizie în exprimare
• Capacitate de analiză, sinteză a informațiilor și adoptare a deciziei
• Capacitatea de a-și asuma responsabilitatea
• Capacitate de adaptare la specificul unei situații
• Dispus întotdeaună să-și îmbogățească bagajul de cunoștințe
• Abilitatea de a reprezenta;
• Ascultare activă, sumarizare;
Vă rugăm să transmiteți CV-urile pe adresa recrutare@patiseriatineretului.ro.