Franciza L’Amande
L’Amande a fost creat din pasiune si dorinta de a aduce mai multa valoare pietei produselor fara gluten.
Intro:
Dupa ce a fost corporatista ani de zile, Daniela Alecse, fondator L’Amande, s-a decis sa-si deschida propriul business, un laborator de productie unde sa pregateasca produse fara gluten. A ales acest business pentru ca iubeste oamenii si stie cat de greu este sa fii diagnosticat cu boala celiaca – intoleranta la gluten.
Acest proiect a reprezentat pentru ea o noua viata dupa ce a fost depistata cu intoleranta la gluten.
A inceput cu cateva retete de fursecuri si prajituri, dupa zeci de incercari si materii prime aruncate la gunoi a ajuns la o gama variata de produse, de la prajiturile clasice – amandine, eclere, dobos, facute din ingrediente naturale si care au gustul copilariei, pana la prajituri moderne – mousse-uri de ciocolata cu insertii de fructe, ciocolata de casa, fursecuri, biscuiti, cornulete, saratele, patiserie dulce si sarata, diverse sortimente de paine, pizza.
Dezvoltare reţea:
L’Amande are o locatie proprie
CA este de aproximativ 121 mii EUR
Investiţie medie/unitate: 40.000 – 50.000 euro, in functie de suprafata
Avantajele francizei L’Amande:
- Business de nisa
- Acces la o gama variata de produse si retete: prajituri, patiserie, brutarie, totul fara gluten
- Training initial si ongoing – primesti tot suportul si know-how-ul din partea francizorului atat inainte de lansare, cat si pe durata contractuala
- Acces la reteaua de furnizori – ingrediente naturale de cea mai buna calitate
Orase tinta: Cluj, Iasi, Constanta, Galati, Brasov, Braila, Arad, Sibiu, Craiova, Oradea, Ploiesti