Franciza – modelul de dezvoltare al business-ului L’Amande – Desserts sans gluten
L’Amande, un business creat din dorința de a aduce valoare pieței produselor fără gluten
Deschiderea unei francize odată cu revenirea în țară este una din cele mai simple metode de a începe o afacere. Primești planul de business, suport în dezvoltare și în marketing din partea francizorului.
„Produsele vor fi realizate de ei, dar după reţetele noastre, cu materia primă pe care o folosim noi. La un produs fără gluten nu doar făina nu are gluten ci controlăm şi restul ingredientelor să nu conţină urme de gluten iar acestea sunt importate în cele mai multe cazuri. Dar acum spre exemplu avem şi în supermarketuri multe produse fără gluten, pe când acum 5-6 ani erau foarte puţine“, a explică Daniela Alecse pentru zf.ro. Ea a adăugat că „taxa de franciză este de 15.000 de euro la început plus redevenţe din cifra de afaceri. Investiţia pentru o producţie de 6 luni este estimată la 50.000 de euro cu tot ce înseamnă stocuri de materie primă, salarii, chirii, utilaje“.
Mai multe informații despre franciza L’Amande puteți găsi pe lamandeglutenfree.ro.