Emilia Maxim – Românca care te învață secretele marilor chefi ale restaurantelor cu stele Michelin
După ani de zile petrecuți în Italia învățând de la marii chefi Michelin, Emilia Maxim și iubitul ei, Marco Favino, s-au mutat în România și ajută restaurantele să aplice secretele marilor chefi ale restaurantelor cotate cu stele Michelin
Povestea de dragoste dintre Emilia Maxim și Marco Favino s-a născut în Italia, la cursurile de de artă culinară pe care le frecventau amândoi. Emilia Maxim a ales să plece în Peninsulă pentru a deveni pastry chef și pentru a-și construi o nouă viață într-un domeniu total diferit de cel în care profesase în România.
Au hotărât să se întoarcă în România și să dezvolte aici proiecte în care pot să aplice cunoștiinţele învățate în Italia. Sunt traineri în industria Horeca și îi învață acum pe români secrete aflate chiar de la maeștrii restaurantelor cu stele Michelin, dar și ingredientele de care au nevoie atunci când doresc să deschidă un restaurant de succes.
Sursa articol: Emisiunea “A doua emigrare”, TVR3.