Alina si Daniel Donici
Si-au facut o fabrica impreuna cand aveau 23 de ani. Acum vand de 140.000 de euro, iar produsele lor sunt in toate hipermarketurile
Alina si Daniel Donici au renuntat la planurile lor de cariera in multinationale imediat dupa absolvirea facultatii pentru a se intoarce in orasul natal si a construi o fabrica de produse lactate traditionale.
“Un prieten care lucra in Spania ne-a adus branzeturi de acolo care ne-au placut atat de mult, incat am mers, am vizitat mica fabrica de acolo si am discutat cu proprietarul acesteia, un spaniol prietenos care facea produsele dupa retete traditionale“, explica Daniel Donici cum i-a venit ideea de a se lansa in antreprenoriat impreuna cu sotia sa, prin anul 2006. Dupa circa sase ani de la discutia cu spaniolul, ideea lor s-a concretizat intr-o fabrica in care prelucreaza zilnic circa 1.500 de litri de lapte, transformandu-le in produse precum iaurt, sana, chefir, creme de branza, branzeturi in ulei de masline, branzeturi maturate si de mucegai cu arome mediteraneene ce ajung pe rafturile hipermarketurilor Auchan, Carrefour, Cora si Mega Image.
Citeste mai departe aici.
Sursa: Business Magazin