Marius și Andreea Bârliba
Târgu-Neamţ: “La Nea Ion Măcelaru”-o afacere de familie şi de succes
Familia Marius (36 de ani) şi Andreea (32 de ani) Bârliba, din Humuleşti (Târgu-Neamţ), s-a reîntors acasă, după aproximativ 8 ani petrecuţi în străinătate, în speranţa că-şi vor face un rost în viaţă. Dorul de casă, intenţia de a-i croi fetiţei lor un viitor în România şi nu în Anglia, i-au convins să revină acasă şi să înceapă o afacere de familie.
“La început ne-am ocupat de termopane vreo 6 ani. Iniţial am luat termopane doar pentru casa noastră şi ne-au rămas multe, apoi am zis să ne ocupăm cu afacerea asta de termopane. Trimiteam acasă ce trebuia şi părinţii noştri se ocupau de afacere. Dar cu timpul nu a mai mers aşa că ne-am gândit la o altă afacere. Şi cum eu am lucrat mulţi ani la o măcelărie din Târgu-Neamţ înainte de a pleca în străinătate am zis că dacă tot mă pricep, hai să ne apucăm de afacerea asta cu produse din carne. Eu am tăiat primul porc la vârsta de 10 ani, alături de bunicul meu, pe care îl chema Ion. De aici şi numele magazinului nostru cu produse tradiţionale din carne pe care îl vom deschide în Humuleşti, La Nea Ion Măcelaru. Ion îl chema şi pe bunicul meu, şi pe tata, dar şi pe bunicul şi tatăl soţiei mele. Suntem o familie de Ion”, spune Marius Bârliba.
Citește mai multe pe mesagerulneamt.ro