Hospitality Culture Institute a lansat Romanian Hospitality Awards, un proiect de recunoaștere și premiere a excelenței din industria HoReCa autohtonă
Romanian Hospitality Awards premiază pasiunea, serviciile de calitate, atenția la detalii, dorinta de a explora noi teritorii și rezultatul la care aspiră toți: mulțumirea desăvârșită a clientului
Gala de premiere va avea loc miercuri, 7 noiembrie 2018
Vor fi nominalizate 13 categorii – Restaurant, Bar/Pub, Cafenea/Ceainărie, Hotel, Club, Patiserie/Cofetărie, Delivery brand, Fast food, Festival, Bucătar, Antreprenor, Cea mai bună deschidere din piață în 2017, Furnizorul anului în HoReCa. Vor exista și două premii speciale oferite de organizatori: premiul publicului pentru cel mai bun restaurant și premiul special. Se vor premia Top 3 propuneri din fiecare categorie. În total, vor fi acordate 41 de premii.
Juriul care va stabili câștigătorii va cuprinde 100 de personalități din toată țara, lideri de opinie, oameni-cheie ai comunității și experți în HoReCa și alte industrii. Este cel mai mare juriu al unei competiții din România. Lista completa aici.
Jurizarea va avea loc online, în două etape, nominalizări și votare, pe un website dedicat concursului. Membrii juriului nu au voie să voteze locațiile la care sunt acționari, pe care le administrează sau conduc. Criteriile care stau la baza jurizării sunt opinia personală și experiența profesională. Întreg procesul de jurizare va fi auditat de către casa de avocatură Tuca, Zbârcea & Asociații.
Hospitality Culture Institute reunește lideri din ospitalitate, profesioniști din diverse industrii, arhitecți, reprezentanți media, antreprenori și business angels. Misiunea sa este aceea de a identifica tendințe cu impact economic, social, politic și cultural și de a împărti know-how și solutii aplicate. Cele mai recente proiecte ale sale sunt platforma video www.pe-plus.ro, primul research independent de food service național, Conferința Națională a Industriei Ospitalității și Investors HUB.