RePatriot Summit - Împreună pentru România, 5-9 octombrie 2016

Prima ediție RePatriot Summit, Împreună pentru România, a avut loc în perioada 5-9 octombrie 2016, la Bucureşti şi în Delta Dunării. În cadrul acestuia, 100 de antreprenori români din Diaspora, alături de 100 de antreprenori de top din România s-au întâlnit pentru prima dată într-un cadru de lucru cu Preşedintele, Premierul, membrii Guvernului, preşedintele ANAF, şefi ai Băncii Naţionale, bancheri, organizaţii patronale din ţară.

Predictibilitate, transparenţă şi să dispară frica faţă de stat! În doar câteva cuvinte, sunt principalele „revendicări“ ale antreprenorilor români care au reuşit să îşi construiască business-uri solide în afara ţării. Pentru prima dată după mai bine de două decenii şi jumătate, oamenii de afaceri din din Diaspora au fost chemaţi acasă pentru a fi invitaţi să investească bani în ţara lor de origine sau măcar să transfere o parte din know how-ul câştigat pe toate continentele. Citește mai departe aici.

Mesajul nostru a fost și este simplu: România oferă oportunități de afaceri pe care împreună le putem valorifica! Investiți aici! Recomandați România ca destinație de investiții!

Înregistrările, participanții și mai multe detalii despre prima ediție le puteți vedea aici.


RePatriot Summit - Investim în România, 4-8 octombrie 2017

A doua ediție RePatriot Summit, Investim în România, a fost a avut loc în perioada 4-8 octombrie 2017, la București şi la Poiana Braşov. Această ediție a fost mai puţin formală decât la lansare, în 2016, marcată de pragmatism, vizând investiţii concrete care pot fi realizate în ecosistemul economic românesc.

Dincolo de investiţii financiare, România are nevoie de expertiza dobândită de românii de succes din afara graniţelor şi de mentalitatea deschisă a acestora pentru a transforma întreg mediul de business autohton.

Aproximativ 300 de antreprenori români din Diaspora și din țară au interacționat timp de 4 zile, invitati de liderii RePatriot. În vreme ce accentul a fost pus pe oportunităţile de investiţii oferite de România, participanţii din străinătate (în majoritatea lor din Europa, dar şi din Statele Unite ale Americii şi Canada) au vorbit deschis despre principalele temeri pe care le au în legătură cu revenirea în ţară alături de întreaga familie. Citește mai departe aici.

Înregistrările, participanții și mai multe detalii despre a doua ediție le puteți vedea aici.


Hai să facem împreună afaceri acasă!

Centenarul înseamnă, în primul rând, să ne unim forțele pentru un viitor așa cum ni-l dorim!

Anul acesta, Summitul RePatriot va avea loc la Alba Iulia şi va cunoaşte cea mai mare amploare a sa de până acum, în contextul sărbătoririi Centenarului României moderne.

În perioada 4-7 octombrie 2018, chemăm oameni de afaceri români de succes din Țară și din Diaspora, purtători ai credinței că “se poate!”, să pornim noi parteneriate strategice și de afaceri pentru următorii 100 de ani.

Pentru înscrieri și orice alte informații, te invităm să ne scrii la summit@repatriot.ro.